17 de Febrer. Calçotada a Sant Esteve de Palautordera.

El proper 17 de Febrer, anirem en autocar a fer una calçotada a Sant Esteve de Palautordera al restaurant La vall del Montseny.

Hi haura calçots il·limitats i carn a la brasa (Pollastre, conill, botifarra, cansalada, costella de porc) i patata al caliu, carxofes al forn, mongetes del ganxet. Hi ha opció de menu vegetarià (verdures a la brasa) i qui no vulgui calçots podrà optar per un menú.

Podeu trobar informació del restaurant al següent link http://lavalldelmontseny.com

Per anar fent gana, farem una passejada pels voltants del poble.

L’autocar ens deixarà a prop del restaurant i començarem a caminar en direcció al Castell de Fluvià (ara una casa de colònies). Continuarem per pistes amples i camins senzills fins a Sant Esteve. Creuarem el poble i passant al costat del Circ Cric pujarem, també per pistes, fins a l’ermita de Santa Magdalena (bastant malmesa) i a les restes del Castell de Monclús. D’aquí baixarem fins a creuar el riu Tordera i arribarem a l’autocar on ens podrem canviar abans de dinar.


PREUS:

IMPORTANT

Data límit d’inscripció dimarts dia 5 de febrer i les places són limitades.

PRIMER cal fer l’ingrés o transferència al compte de la Caixa número: ES59 2100 3170 64 2200109249 L’IMPORT ha de ser EXACTE. INDIQUEU el vostre nom. DESPRÉS OMPLIU EL FORMULARI i indiqueu opció menú escollit, import, dia i hora de l’ingrés.

INFORMACIÓ IMPORTANT

*Les sortides es tancaran EL DIJOUS A LES 15H (sempre que no es digui el contrari)

*Tota inscripció amb dades incomplertes o incorrectes s’anul.larà.

Leave a comment