7 de Juliol. Pujada a la Pica d’Estats per la Vall Ferrera

El proper cap de setmana del 7 i 8 de Juliol tenim preparada una sortida de cap de setmana al cim més alt de Catalunya, la Pica d’Estats per la Vall Ferrera. El dissabte farem l’aproximació i dormirem en tendes o qui vulgui en vivac, a la riba del mític estany d’Estats. El diumenge farem cim i cap a casa. Aquesta activitat només està dirigida a socis federats.

Dificultat estimada: Alta. Dos dies d’activitat a alta muntanya amb desnivell acumulat important.

Distància i desnivell aproximats: 20 quilómetres i 3300metres de desnivell acumulat.

Que cal portar:  Sortida de cap de setmana. Tenda de campanya (lleugera), sac de dormir (d’hivern), màrfaga, menjar per dos dies (2 dinars +2 sopars +2 esmorzars + extres), recomenable 3L d’aigua, grampons, gorra, crema solar, bastons, frontal, roba d’abrigar (trobarem neu), manta tèrmica.

Com anirem: Anirem en cotxes particulars.

Per apuntar-se cal omplir el següent formulari: https://goo.gl/forms/qXH4ja1bISHzt2JO2

Dinamitzadors de l’activitat: Eloi i Elvira.

PENTAX Image

Leave a comment