30 de Juny. Cap de Setmana de Rafting al riu Esera, Vall de Benasc.

Aquest any anirem a provar un lloc nou per fer raffting. Anirem fins la Vall de Benasc. El dissabte ens trobarem al Alberg del Run a les 18h, un cop allà hi hauria la possibilitat de fer una passejada pel voltants de l’alberg. A l’alberg soparem, dormirem i esmorzarem. Després d’esmorzar i un cop recollit tot baixarem fins el poble de Campo on realitzarem l’activitat de Raffting d’aproximament de les 11 del matí a les 15h.

Els nens entre 6 i 13 anys només podran fer la primera part de la baixada (o les persones que no vulguin fer més) d’allà els portaran al punt de sortida, els altres seguiran fins al final, des d’on ens traslladaran al punt d’inici. Allà menjarem el pincnic que ens hauran preparat al alberg (entrapa de truita de patates, un muesly, un suc i una peça de fuita). I d’aquí cap a casa.

PREUS
NO SOCIS SOCIS
Mitja Pensió + Raffting «tram piramides» + Picnic Adults 75€ 55€
Mitja Pensió + Raffting «tram familiar la silla» + Picnic Nens (fins 10 anys) 50€ 35€
Mitja Pensió + Picnic Adults 30€ 25€
Mitja Pensió + Picnic Nens (fins 10 anys) 25€ 15€

 

ATENCIÓ! Les places son limitades tant en rafting com a l’alberg. Com sempre tindràn preferencia els socis de l’entitat. La persona que no estigui federada haurà de tramitar la corresponent llicència temporal de 5€ que s’ha de sumar a l’ingrés que es faci al compte de Caixabank. Data límit de pagament per Caixabank 21/06/18.

Per apuntar-se cal omplir el següent formulari https://goo.gl/forms/313M6IcGHumZr4MA2 i fer el pagament al compte de CaixaBank ES59 2100 3170 64220010 9249 indicant el vostre nom i el concepte “RAFTING”

Web de l’alberg: http://www.alberguepirineos.es

Web empresa Raffting: ttps://www.eseraventura.com/actividades-de-aventura/actividades-aguas-bravas/rafting

Si teniu dubtes envieu un mail a info@cesboi.cat

Leave a comment