19 de Maig. Caminada de la Roca Negra

ATENCIÓ CANVI DE DATA AL DISSABTE 19 de MAIG. HAS DE TORNAR A OMPLIR EL FORMULARI PER APUNTAR-TI

 

El proper 19 de Maig realitzarem una caminada oberta als socis del Centre Excursionista de Sant Boi i als voluntaris de la Roca Negra exclusivament.

En aquesta sortida farem el recorregut de la cursa de la Roca Negra (26 k i 1400 metres de desnivell positiu aproximadament) però caminant, per tal que aquelles persones que no es veuen capacitades per participar a la cursa, o que col.laboren com a voluntaris en la seva organització, puguin recorrer els mateixos camins i senders que els corredors. És una caminada en autosuficiència, és a dir, cadascú ha de portar el nesessàri per completar-la (menjar, beguda, barretes, gels, sals, etc…). Penseu que no trobarem fonts pel camí (només una cap al final) i que les possibilitats de comprar beguda són minses (a Cesalpina cap a la meitat del recorregut). El ritme no serà de correr però tampoc de passeig i, donada la distància cal pensar que trigarem unes 9 hores en completar tot el circuit, per tant si algú no pot seguir el grup o vol abandonar ho podrà fer en els punts de reagrupament que prèviament s’hauran explicat informant a la organització d’aquest fet. Se li proporcionarà un mapa i indicacions per tal que pugui tornar a Sant Boi amb seguretat i pels seus mitjans i la seva responsabilitat. Sortirem a les 8h. de la Plaça Mercè Rodoreda de Sant Boi.

Dificultat estimada: mitjana-alta per la distància i el desnivell acumulat.

Distància i desnivell aproximats: 26 quilòmetres i 1400 metres de desnivell positiu.

Que cal portar: equip per caminar, protecció solar, aigua, esmorzar i dinar.

Les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa, hauran de tramitar una assegurança temporal al centre (5€).

Per apuntar-se cal omplir el següent formulari: https://goo.gl/forms/awNkLEBddcPTuA4v2

Reunió informativa el divendres abans de la sortida a les 20:30h al centre.

Dinamitzadors de l’activitat: Baldiri i Montserrat

Leave a comment