6 de Maig. Sortida en BTT a Molló.

El proper 6 de Maig tenim programada una sortida en BTT a Molló a la comarca del Ripollès. Sortirem des de Molló direcció veïnat de Favars, pujarem a Santa Magdalena i seguirem direcció al Grell, on ja trobarem un dels primers corriols de baixada. Tornarem a agafar altitud per anar a parar al Puig Assiol. A partir d’aquí descobrirem nous corriols inèdits fins a trobar la pista d’Espinavell a Setcases, la qual agafarem i ens portarà a la Collada Fonda (1902 m.).Peu del Costabona, el qual flanquejarem seguint el camí de les eugues per anar encarant la llarga baixada que ens ha de dur fins al poble d’Espinavell, per la carena que ja no deixarem fins a Coll d’Ares, pas fronterer. Ara ja agafarem el camí de Sant Jaume que ens portarà fins al Riberal. Última pujada per acabar finalitzant el recorregut.

Dificultat estimada: alta per la distància i el desnivell acumulat.

Distància i desnivell aproximats: 47 quilòmetres i 1800 metres de desnivell positiu.

Que cal portar: equip  complert de BTT, protecció solar, aigua, roba d’abric, esmorzar i dinar.

Les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa, hauran de tramitar una assegurança temporal al centre (5€).

Per apuntar-se cal omplir el següent formulari: https://goo.gl/forms/kUleLuuaRJ3zwLDm2

Dinamitzador de l’activitat: Jordi Mines

Leave a comment