25 de Febrer. Autocar a la Neu: Raquetes + Esquí de Muntanya i de Fons + Trineus

 

Aquest any com la climatologia ens està sent molt favorable, pel que fa als esports d’hivern, reprenem una activitat social que ens enrere havia estat de les més emblemàtiques del CESBOI: L’autocar a la neu.

Aquest any ens atrevim a canviar de lloc i ens desplaçarem fins a l’estació d’esquí nòrdic de Lles de Cerdanya, a fi de poder gaudir tot plegats d’un dia ben divertit, tot practicant l’esport de neu que ens agradi més (esqui de fons, raquetes, esquí de muntanya, trineus, jocs…)

Us recordem que qui no tingui la Llicencia Federativa tipus C o superior haurà de tramitar una temporal per aquell dia, a la fi de poder estar cobert davant qualsevol entrebanc.

Per apuntar-se cal que empleneu el formulari: https://goo.gl/forms/3cLezS9XtU3C3HAg1

Aquest any incorporem la novetat de poder pagar per transferència bancària ( en el formulari hi trobareu les dades). No espereu a la data límit a fer la transferència, ja sabeu que les transferències d’entitats diferents a les nostra triguen més en arribar. També podreu pagar al centre. Únicament divendres 9 i 16 de febrer de 20h a21h

DATA MÀXIMA D’INSCRIPCIÓ I PAGAMENT: 16 DE FEBRER DE 2018

Preus Autocar a la Neu
Soci No Soci
2 hores curset, equip, forfait i autocar 20€ 55€
Equip, forfait i autocar 15€ 40€
Raquetes, Forfait i Autocar 10€ 25€
Esqui de muntanya, forfait i autocar 5€ 15€
Només Autocar 5€ 10€

IMPORTANT: Si no estás federat amb la llicència C o superior, als preus de la taula has de sumar 5€ per persona de l’assegurança del día.

Vinga animeu-vos a participar d’aquesta sortida i a gaudir d’aquest dia a la neu!

Leave a comment