11 de Febrer. Ruta del Bandoler Capa Negra a Corbera de Llobregat.

El proper 11 de Febrer us proposen una sortida de migdia per les muntanyes de Corbera de Llobregat que ressegueix la llegenda del Bandoler Josep Sàbat. Sortida familiar, especialment recomendada per la canalla.

Pel camí gaudirem d’una vegetació variada amb plantes aromàtiques, escoltarem una gran varietat d’ocells, descobrirem racons com la Font Febres i la Font Herbatges, alhora que la ruta ens ensenya diferents masies, com els Fitons i la Casa Cremada. Arribarem al Torrent del Calaix situat a la capçalera de la Riera de Corbera i tornarem pel Camí Ral, un antic camí de ferradura que unia Corbera amb Castellví i Gelida.
Tot aquest entorn tan enigmàtic del món dels bandolers, ho viurem descobrint un munt de endevinalles que trobarem amagades al bosc i que ens ensenyaran alhora com era la vida d’aquest Bandoler de Corbera.

Que cal portar? Esmorçar, roba i calçat adient per caminar, gorra, impermeable i aigüa.

Caminarem uns 6 quilómetres amb uns 200 metres de desnivell.

La sortida és oberta a tothom però els no federats han de pagar la llicència temporal de 5€ (Recordeu que només es poden realitzar dues sortides per persona i any sense ser soci)

Per apuntar-se cal omplir el següent formulari: https://goo.gl/forms/3l2I04DeXJi19d332

Vocal: Monica Garcia i Martina 😉

IMPORTANT: Quan acabi aquesta excursió, tenim programada una calçotada al restaurant Can Fisa de Corbera. Si et ve de gust, estàs convidat. Trobaràs tota la informació de la calçotada aquí: http://www.cesboi.cat/2018/01/25/11-de-febrer-calçotada

Leave a comment