10 i 11 de Febrer. Ascensió al pic de Bataillance amb esquis de muntanya i raquetes.

Fotografia de http://lameteoqueviene.blogspot.com.es

 

Els propers 10 i 11 de Febrer tenim programada una sortida d’esquí de muntanya (SKIMO) i raquetes al pic de Bataillance. (Boca nord del Túnel de Bielsa, França)
Sortida: Dissabte 10 de gener a les 15.30. Tornada: Diumenge al vespre. Dificultat: Mitja/Alta.
Lloc de l’activitat: Vall de Bielsa, boca nord del túnel del mateix nom, en territori francès.
Desplaçament: En vehicles particulars.
Pernoctació. Refugi de la vall de Pineta, en règim de mitja pensió. Si algú no vol menjar en el refugi, també ho poden dir.
Llicència: Obligatòria. La necessària segons el tipus d’activitat. C per raquetes. D per esquí de muntanya.
Material obligatori: Arva, pala i sonda. Crampons i piolet. Resta de material per desenvolupar l’activitat en condicions hivernals.
Descripció. Sortida de Sant Boi el dissabte a les 15:30 aproximadament, en direcció a la vall de Pineta. Sopar y pernoctació al refugi de Pineta, de la F.A.M. (Descompte a federats amb reciprocitat). Diumenge esmorzar i sortida des de la boca nord del túnel de Bielsa. Ascensió al cim del Bataillance. Possibilitat de variar l’ascensió en funció de les condicions de la neu o la meteo. Baixada i parada a algun restaurant de la zona a mitja tarda/vespre. Finalment tornada.
Molt important!! Interesa que la gent es comprometi i s’apunti el més aviat possible per tal de fer la reserva al refugi amb prou antelació i trobar places.
Vocal David Zurita.
Formulari d’Inscripció: https://goo.gl/forms/vDMAhtBL8zGQ7BQy2

Leave a comment