Divendres 2 i diumenge 4 de Febrer. Taller de Nusos.


El proper divendres 2 de febrer tenim programat un taller molt interessant per a donar a conéixer a excursionistes i muntanyencs novells, els nusos més emprats en activitats de muntanya. Els escaladors, barranquers i espeolegs, depenem de les cordes i per tant, també dels nusos, per això es molt important conèixer una família bàsica, que ens puguin ajudar en situacions diverses al medi natural. Hi han multitud de nusos que s’apliquen a altres tantes disciplines, nosaltres només practicarem aquells més polivalents, senzills i fàcils de recordar.

Divendres 2 de Febrer 20h: Primera part del taller a Can Massallera on farem una introducció, mostrarem tots tipus de nusos utilitzats en activitats amb cordes i començarem a practicar uns quants escollits.

Diumenge 4 de febrer: Al matí anirem al rocodrom del Prat, per posar en práctiques tot l’apres el divendres.

S’entregarà un dossier amb tota la informació del curs i un metre de cordino a cada participant.

Activitat oberta a tothom major de 15 anys. Cal inscripció pervia al següent formulari: https://goo.gl/forms/3iWgQpll6IHIDSQi2

Vocal Lluís Riquelme.

Leave a comment