21 de Gener: Esmorçar a Sant Antoni.

Vista de Sant Ramón des del cim de Sant Antoni.

El proper 21 de Gener tenim preparada una excursió familiar de proximitat, adreçada qualsevol nivell i condició física, una bona oportunitat per conèixer les nostres muntanyes. Pujarem a esmorçar al cim de Sant Antoni pels boscos de Can Gallina i les pedres grogues.

Hora i lloc de sortida: 8:45h a l’aparcament que hi ha al costat del Col·legi Llor. Tornada sobre el migdia.

Començarem a caminar per camins i senders i anirem pujant fins arribar al peu de Sant Antoni, al Pla de les Bruixes. Aquí pel sender que voreja la muntanya per la banda de Torrelles (els boscos de Can Gallina) pujarem al cim per les Pedres Grogues. Esmorzarem i tornarem cap a casa baixant per la pista i cap a la Font del Murri, Can Salgado, Santa Bàrbara i el Llor un altre cop.

Material necessari: Calçat i roba adeqüada, aigüa, impermeable, roba d’abric, gorra i ganes de pasar-ho bé.

Els socis que participin no han de portar l’entrepà. A la arribada al punt de trobada el Centre Excursionista de Sant Boi repartirà un entrepà i una ampolla d’aigua a cadascun dels socis.

La sortida és oberta a tothom però els no federats han de pagar la llicència temporal de 5€ (Recordeu que només es poden realitzar dues sortides per persona i any sense ser soci)

Les inscripcions es tancarán el dijous 18 a la tarda i per apuntar-se cal omplir el següent formulari: https://goo.gl/forms/0m91HE3T4WhS2TSi2

Vocals: Baldiri Amoròs i Montserrat Oller

Leave a comment