11 de Juny. Senderisme familiar. Anem a conéixer el Castanyer de la baga d’en Cuc al Montseny

Castanyer de la Baga d'en Cuc

El proper diumenge 11 de Juny tenim preparada una sortida pensada especialment per als més petits. Anirem a conèixer el Castanyer de la Baga d’en Cuc, un arbre monumental de 12 metres de perímetre. Aquest castanyer és considerat l’arbre de més perímetre de Catalunya i el castanyer més gran de tot el país. Aquest arbre havia estat habitat per un carboner que hi tenia un llit, taula, seients i fins i tot una llar de foc on encara és visible el sutge de la xemeneia.

L’excursió es situa al Montseny, al terme municipal de Cànoves i Samalús. Ruta senzilla d’uns 7 km (anada i tornada) durant la qual realitzarem una llibreta de natura per descobrir la vegetació del Parc Natural del Montseny.

Que cal portar? Aigua, esmorzar, calçat adient i ganes de descobrir natura.

Sortirem de les termes romanes cap a les 7:45h i està previst tornar al migdia. El desplaçament es realitzarà en cotxes particulars.

La reunió informativa es realitzarà el dimarts anterior a la sortida a Can Massallera. Vocal de la sortida Edgar Nin.

Per apuntar-se ho pots fer al següent formulari: https://goo.gl/forms/zEcoocdxsIz4V85k2

Leave a comment