10 i 11 de Juny. Alta Muntanya: Pic de Certascan.

Atenció, aquesta activitat està dirigida només a socis federats amb la llicéncia «C» de la federació.

El proper 10 i 11 de Juny pujarem al Pic de Certasacan (2853m.) des de la presa de Montalto a prop de Tavascan (Vall de Crados) El primer dia farem l’aproximació al refugi de Certascan, realitzant uns 850 metres de desnivell positiu. Farem nit al refugi i al dia següent atacarem el cim, realitzant uns 650 metres de desnivell positiu. Per baixar d’una tirada fins els cotxes.

Que cal portar? Menjar pels dos díes, sac o llençol per refugi i tot el material de muntanya necessari per realitzar una ascensió d’alta muntanya.

ATENCIÓ: Uns dies abans es tancarán les inscripcions per poder resevar amb seguretat les places de pernocta al refugi de Certascan, si estás interessat no triguis en apuntar-te al següent formulari https://goo.gl/forms/mycMtZ5PCeGf3Y0j2

El desplaçament es farà en cotxes particulars. El vocal d’aquesta sortida es en Manel Fontes.

El divendres 9 de Juny es fará una reunió informativa al centre.

 

Leave a comment