14 de Maig. De Riells de Fai a Sant Miquel de Fai pels Cingles de Bertí.

 

El proper 14 de Maig el Jose Carlos i la Margarita ens portaràn a fer una caminda circular pels voltants de Sant Miquel del Fai i els Cingles del Bertí. La ruta te una distància aproximada d’uns 10 quilòmetres i un desnivell positiu de uns 400 metres (900 metres totals)

Cal portar: Esmorza, dinar, aigua, roba i calçat adient per caminar per muntanya i alguna zona humida.

Dificultat: l’excursió té una dificultat moderada ja que trobarem trams de pronunciada pendent per corriols, i trams de pedra que, en cas que hagi plogut, es pot relliscar. Així que en principi podrien participar menors amb experiència caminant per la muntanya i controlats en tot moments pels seus pares. En tot cas, s’ha de consultar als organitzadors.

Sortirem de les termes romanes cap a les 7:45h i està previst tornara cap a les 18h. El desplaçament es realitzarà en cotxes particulars.

Detall de la ruta: Sortirem Riells de Fai passarem per el turó d’Ullar, Cingles de Bertí, Sant Miquel de Fai (exteriors), Gorgs i Bauma del riu Tenes i tornarem a Riells de Fai.

Formulari d’Inscripcióhttps://goo.gl/forms/2aOjGM4r6NN0ruwJ2

 

Leave a comment