9 d’Abril. Excursió a la Serra de les Torretes i la Serra de l’Ataix

El proper 9 d’abril en Xose en portarà a prop de casa a fer una caminada matinal apta per a tots els públics a la Serra de les Torretes i la Serra d’Ataix. L’excursió es circular, d’uns 12 quilòmetres i te un desnivell d’uns 500 metres.

Començarem a Martorell, travessarem el Pont del Diable i farem un curt recorregut pel poble de Martorell, fins arribar al camí que puja a la muntanya.

Recorregut aproximat: Torre Griminella, Torre del Clos, Serra de l’Ataix. Visitarem el Castell d’en Peiret o Rosanes, restes molt enrunades,  i les instal.lacions abandonades de la mina de plom “La Martorellense”. Després tornarem als cotxes i cap a casa a dinar.

Cal portar: Esmorza, aigua, roba i calçat adient per caminar per muntanya.

Dificultat: fàcil, apta per a tota la familia.

Sortirem a les 8h de les termes romanes i la tornada està prevista cap a l’hora de dinar. Les persones que vulguin participar d’aquesta excursió, però no disposin de la corresponent llicència federativa, hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocal Xose Santín.

Formulari d’Inscripció: https://goo.gl/forms/K9N7j0LCIkcyPhqm2

Leave a comment