25 de Març de 2017. Pujada al Puig Pelat (Baix Camp)

El proper dissabte 25 de març, el Martí i en Manel ens portarán a pujar el Puig Pelat (1076m.) muntanya inclosa al llistat dels 100 cims de la FEEC. L’excursió es circular, d’uns 20 quilòmetres de distància i amb un desnivell positiu de uns 800 metres. Excursió de 6 o 7 hores per camí bo, l’única dificultat es la distància i el desnivell total.
Iniciarem l’excursió des de Vilaplana (Baix Camp), pujarem per les tosques fins al Hospital dels Carlins i seguidament pujarem al Puig pelat. Tot seguit baixarem al refugi de la Mussara on dinarem, la tornada la farem per la vall de Garrigots fins on hem deixat el cotxes.
Cal portar: Esmorzar, dinar (qui vulgui), aigua, roba, impermeable i calçat adient per caminar per muntanya.
Sortida a les 7 del párquing de les Termes Romanes. Tornada sobre les 18h.
Activitat per a socis federats.
Formulari d’inscripció: https://goo.gl/forms/z5bN2rdenoplPZWW2

Leave a comment