Diumenge 19 de Març. Caminada de resistència Sant Boi-Sitges

Aquest proper 19 de Març organitzem una marxa de llarga distància amb molts anys d’història al centre. Un any més el Rodo i el Joan Anton ens proposen de participar en una de les activitats més clàssiques i emblemàtiques del CESBoi: La Caminada Sant Boi- Sitges.

La caminada, d’uns 40 quilòmetres, ens farà descobrir nous indrets de les muntanyes del Baix Llobregat i del Garraf. També hi ha la possibilitat de participar d’aquesta sortida corrent o amb BTT, en aquests dos casos, però, no hi haurà vocal del CESBoi, per tant els participants aniran “per lliure”, i la llicència federativa haurà de ser la C.

Caminada de resistència Sant Boi-Sitges

Com cada any, en el decurs de la caminada, cursa o pedalada, hi haurà diversos avituallaments i, també com sempre, la tornada des de Sitges fins a Sant Boi es farà amb autocar.

Cal portar dinar, aigua, crema solar, barret per al sol, roba d’abric, calçat adequat…

Aquesta activitat és exclusivament per a socis federats.

Itinerari:

Sortida de l’aparcament del Bori a les 7 del matí– Estret de Roques – Creu del Querol – El Tabor – Roca del Barret – Begues (1r avituallament) – Alzina del Puig Moltó – Fondo de la Tronera – Palau de la Plana Novella (2n avituallament i dinar) – Jafra – Coll de la Fita – Sitges

Reunió informativa el divendres 17 de març a les 20:30 h.

Formulari d’inscripció: https://goo.gl/forms/nl2J0QfUd6vd34o92

Leave a comment