4 i 5 de Març. Esquí de Muntanya, Pic de Bataillance.

Fotografia de "la meteo que viene"

Atenció!! Activitat exclusiva per socis amb llicéncia C per raquetes o D per esquí de muntanya.

El proper 4 i 5 de Març farem l’ascensió al pic de Bataillance (Vall de Bielsa, boca nord del túnel de Bielsa, en territori francès) amb esquis de muntanya.
Sortida: Dissabte 4 de Març a les 17:00. S’intentarà avançar l’hora de sortida. Tornada: Diumenge al vespre.
Dificultat de l’activitat: Mitja/Alta.
Participació de menors: No.
Desplaçament: En vehicles particulars.
Pernoctació: Refugi de la vall de Pineta, en règim de mitja pensió. Si algú no vol menjar en el refugi, també ho poden dir.
Llicència: Obligatòria. La necessària segons el tipus d’activitat. C per raquetes. D per esquí de muntanya.
Material obligatori: Arva, pala i sonda. Crampons i piolet. Resta de material per desenvolupar l’activitat en condicions hivernals.
Descripció. Sortida de Sant Boi el dissabte a les 17:00 aproximadament, en direcció a la vall de Pineta. Sopar y pernoctació al refugi de Pineta, de la F.A.M. (Descompte a federats amb reciprocitat). Diumenge esmorzar i sortida des de la boca nord del túnel de Bielsa. Ascensió al cim del Bataillance. Possibilitat de variar l’ascensió en funció de les condicions de la neu o la mateu. Baixada i parada a algún restaurant de la zona a mitja tarda/vespre. Finalment tornada.

NOTA. Interesa que la gent es comprometi i s’apunti el més aviat possible per tal de fer la reserva al refugi amb prou antelació. Vocal: David Zurita.

Formulari d’Inscripció: https://goo.gl/forms/BDsP1KOIZFWpwQfx1

Leave a comment