Diumenge 19 de Febrer: Senderisme Familiar a la Talaia del Montmell

Aquest proper Diumenge, 19 de Febrer farem una excursió de senderisme familiar al Baix Penedès, concretament a la Talaia de Montmell (861 m), aquesta muntanya s’inclou al llistat dels 100 cims. L’Activitat es oberta a tothom, especialment a famílies amb nens, però les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal.

La Talaia del Montmell fa 861 m i és el cim més alt del Baix Penedés.
Sortirem de l’area recreativa forestal del Montmell que està a uns 600 m on per arribar haurem de fer 10 minuts de pista transitable.
Pel camí trobarem l’església i l’ermita de Sant Miquel (s.XII). De pujada al castell en ruines hi haurà algun pas molt petit que s’ha de grimpar, baixarem al coll i tornarem a pujar fins una creu, carenarem fins el punt geodèsic amb molt bones vistes i de baixada trobarem un arbre monumental, el pi de les tres soques.


Ja de tornada farem una part d’una via verda.
Dist. total 7 km
Temps: 5 hores (a pas de nen petit)
Des de Sant Boi fins a la sortrida hi ha aprox. 1 hora de camí.
S ‘Ha de portar esmorzar, dinar, aigua, impermeable, calçat adeqüat i ganes de passar-ho bé.

Vocal de la sortida: Edgar Nin

Per apuntar-te ho pots fer a través d’aquest FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Leave a comment