29 de Gener. Senderisme Familiar + Calçotada: Castellví de Rosanes i Creu de l’Aragall

Creu d'Aragall

El proper diumenge, 29 el Baldiri i la Montserrat ens tenen preparada una excursió de senderisme familiar pel Baix Llobregat, concretament a Castellví de Rosanes i la Creu de l’Aragall.

Aquesta sortida es una excursió d’uns 10 quilòmetres que discorre per camins i pistes forestals. Agafarem algún corriol per pujar al Castell de Sant Jaume i a la creu de l’Aragall.

Cal portar: Esmorzar, aigua, roba d’abric, calçat adequat, capelina o paraigües i ganes de passar-ho bé. Important, qui tingui brúixola que la porti, per si de cas.

CALÇOTADA

Com a opció, a l’acabar la caminada, hi ha la la possibilitat de fer una calçotada al Restaurant Mas Sunyol (http://www.massunyol.com).
El menú és calçotada il·limitada, butifarra i xai a la brasa, patates, mongetes i carxofes, postres.

El preu és de 32 Euros. (cadascú es paga el seu allà). També hi ha menú infantil (plat combinat de macarrons, patates, escalopa i postres) per 12€.
Qui vulgui aquesta opció s’ha d’apuntar abans del 24 de gener per poder reservar ja que les places són limitades i per rigurós ordre d’inscripció.

La responsable de la Calçotada es la Conxa Capdevila.

Aquesta activitat és oberta a tothom, però les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa, hauran de tramitar al centre una assegurança temporal. Els vocals d’aquesta sortida son Baldiri Amorós i Montserrat Oller.

El divendres 27 de Gener a les 20:30h i haurà la reunió informativa a Can Massallera.

Per apuntar-te ho pots fer a través d’aquest FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Leave a comment